ESPN: Modrić među najvećim sportašima 21. stoljeća

Foto: fah

Tko je najbolji sportaš ili sportašica u 21. stoljeću? Pitanje je to kojim se ovih dana bave čitatelji američkog ESPN-a. Popis objavljuju od onih posljednjih prema prvima, a danas su objavili sportaše i sportašice rangirane između 51. i 75. mjesta. Tu se smjestio i Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski kapetan zauzeo je 55. mjesto na listi najboljih u stoljeću. U tekstu se navodi kako se radi o osvajaču Zlatne lopte, šesterostrukom osvajaču Lige prvaka, vlasniku četiri La Lige, finalistu Svjetskog prvenstva, igraču s najviše nastupa za hrvatsku reprezentaciju i čovjeku koji je na diobi prvog mjesta po broju trofeja u povijesti Real Madrida.

“Više od bilo kojeg drugog igrača, Modrić je bio ključan u stvaranju nemilosrdne pobjedničke kulture u Madridu tijekom proteklog desetljeća. Teško je izdvojiti jedan trenutak osim, možda, predvođenja podcijenjene Hrvatske do finala Svjetskog prvenstva 2018.”, navodi se.

65. mjesto zauzeo je Kylian Mbappé, Andrés Iniesta je 70., Xavi je 75., Ronaldo Nazário je 87., Ronaldinho je 94., a Zlatan Ibrahimović na 95. mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza Luke su, između ostalih, i Jon Jones (66.), James Harden (67.), Jason Kidd (69.), Manny Pacquiao (71.), Georges St-Pierre (76.), Bernard Hopkins (78.), Andy Murray (80.), Chris Paul (83.), Kawhi Leonard (85.), Venus Williams (86.) i brojni drugi.

Dosad otkriveni popis možete pogledati  OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.