Europska liga: Hoffenheim i bez Kramarića lakoćom do druge pobjede

Foto: fah

Večeras se diljem Europe igraju, ili su već odigrane. utakmice 2. kola Europske lige…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajnu večer u Beogradu imao je, kako smo već pisali, i prvak Srbije, Crvena zvezda, klub koji je inače poznat po tome da nagrađuje nacističke ratne zločince, poput tzv. Kapetana Dragana. Crvena zvezda je u Beogradu pobijedila Slovan iz Libereca. Bilo je 5:1 za Crvenu zvezdu, koja je do vodstva stigla već u 7. minuti, kada je glavom zabio Ben. Isti je igrač pogodio za 2:0, asistirao je Ivanić. Četiri minuta prije kraja prvog dijela igre za smanjenje rezultata pogodio je Matousek.

Kad je izgledalo da će utakmica ući u zanimljivu završnicu Zvezda je s tri gola za 20 minuta deklasirala protivnika. Pogađali su redom Gajić, Katai i Falcinelli za veliku i zasluženu pobjedu.

Crvena zvezda – Slovan Liberec 5:1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, u istoj skupini igrao je i Hoffenheim, ali i dalje bez Andreja Kramarića.  Hoffenheim je bez problema slavio na gostovanju kod ove sezone vrlo blijedog Genta rezultatom 4:1. Njemačka je momčad, bez obzira na činjenicu da su desetkovani ozljedama, golovima  Belfodila, Grillitscha, Gaćinovića i Dabbura došla je i do druge pobjede nakon isto toliko kola. Gol utjehe za Belgijance postigao je Kleindienst u sudačkoj nadoknadi.

Podsjetimo, u sljedećem 3. kolu Hoffenheim će na svom terenu dočekati Slovan iz Libereca.

Gent – Hoffenheim 1:4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.