Europsko prvenstvo, atletika: Ana Šimić i Ivan Horvat ostali bez finala

Foto: fah

Hrvatski predstavnici na Europskom dvoranskom atletskom prvenstvu u Glasgowu, Ana Šimić u skoku u vis i Ivan Horvat u skoku s motkom, nisu uspjeli izboriti nastup u finalu u svojim disciplinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šimić je s preskočenih 1,85 metara zauzela 18. mjesto u kvalifikacijama u konkurenciji 26 visašica, dok je Horvat s preskočenih 5,35 metara završio na 12. poziciji među 14 motkaša. U finale se plasiralo po osam najboljih iz kvalifikacija.

U subotu će u kvalifikacijama nastupiti preostalih troje hrvatskih predstavnika, Zvonimir Ivašković na 60 metara te Andrea Ivančević i Ivana Lončarek na 60 metara s preponama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.