Europsko prvenstvo atletika: Erent 25. na 50 km u brzom hodanju, Ivana Renić 12.

Foto: Thinkstock

Hrvatski brzi hodač Bruno Erent zauzeo je u utorak 25. mjesto u utrci na 50 km na Europskom prvenstvu u atletici koje se održava u Berlinu, a Ivana Renić je u istoj disciplini u ženskoj konkurenciji s nacionalnim rekordom bila 12.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Erent je u konkurenciji 36 brza hodača 50 km prehodao za 4 sata, 24 minute i 20 sekundi, dok je najbrži bio Ukrajinac Maryan Zakalnytskyy s vremenom 3:46.32. Erentov rezultat iz Berlina je osam minuta sporiji od njegovog najboljeg rezultata i rekorda kojeg je postavio ove godine u ožujku.

Ivan Renić je u ženskoj konkurenciji u utrci na 50 km zauzela 12. mjesto od 19 natjecateljica. Zlato je osvojila Portugalka Ines Henriques s vremenom 4:09.21.

Danas je u kvalifikacijama na 400 m nastupio i Mateo Ružić koji se nije plasirao u polufinale nakon što je zauzeo 27. vrijeme 47.32 što je sekundu u 19 stotinki slabije od njegovog najboljeg rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.