Europsko prvenstvo kuglanje: Posljednjeg dana Hrvatska osvojila tri zlata, dva srebra i dvije bronce

Posljednjeg dana Europskog prvenstva u kuglanju za slijepe i slabovidne u rumunjskom Targu Muresu reprezentativci Hrvatske osvojili su tri zlata, dva srebra i dvije bronce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prijepodnevnom programu Ruža Markešić je osvojila zlato u singlu kategorije B3 sa srušenih 730 čunjeva, a srebro Nermina Mehulić sa 671 čunjem.

Ruža Markešić došla je do svog drugog zlata u disciplini 2×120 hitaca sa srušenih 1456 čunjeva.

U muškoj konkurenciji Vedran Dumenčić osvojio je svoj treći naslov europskog prvaka u kategoriji B3 u disciplini 2×120 hitaca s ukupno 1482 srušena čunja, a u disciplini singl Dumenčić je bio brončani sa 733 čunja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranko Milutinović je kategoriji B1 osvojio srebro u singl disciplini s 542 čunja, dok je u disciplini 2×120 došao do bronce sa 1082 čunja.

Tragičar Europskog prvenstva bio je Darko Sarapa, koji je dva puta bio četvrti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.