Evo što je Vahid Halilhodžić rekao o Zdravku Mamiću!

Foto: fah

“Zdravko je napravio velike stvari za Dinamo i hrvatski nogomet. Mnogi igrači koji su sudjelovali u povijesnom osvajanju srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji su igrali u Dinamu i to je nešto što je njegova zasluga. Što se tiče atmosfere oko kluba, Dinamo je veliki klub s puno navijača i s te strane je dobro što Zdravko više nije tamo jer velik dio simpatizera Dinama se ne slaže s njegovim idejama. Za klub je najbitnije da ima veliku podršku navijača i to je ono što se polako vraća u Zagreb”, rekao je Vahid Halilhodžić u razgovoru za Sportklub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostavio je dubok trag dok je bio trener Dinama, pa je komentirao utakmicu šesnaestine finala Europske lige koju ‘modri’ igraju s Viktorijom Plzen.

“Imaju odličnu ekipu i vrlo dobrog trenera koji zna što radi. Što se tiče Europske lige i uvjerljivog prolaska skupine, moram reći da su igrali jako dobro, ali da su imali malo sreće sa ždrijebom. Fenerbahče je u velikoj krizi, Anderlecht također… I Dinamu se zaista otvorilo, ali to ne umanjuje njihov uspjeh”, kazao je Vahid Halilhodžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.