Evo što su napravili navijači Liverpoola kako bi podigli samopouzdanje Lovrena

Foto: fah

Iako su protekli dani bili vrlo teški za hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena, navijači Liverpoola odlučili su učiniti nešto lijepo za stopera “redsa” kako bi mu podigli samopouzdanje, objavili su u srijedu britanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovren je bio meta žestokih kritika nakon što je Liverpool 22. listopada u Premier ligi poražen od Tottenhama sa 1-4. Hrvatskog braniča krivilo se za prva dva gola Spursa. No, tu nije bio kraj hajci na Lovrena preko društvenih mreža, jer je stoper Liverpoola putem Instagrama dobio poruku u kojoj se prijeti smrću njegovoj obitelji.

Liverpoolovi navijači ponose se svojim zajedništvom, što govori njihov i klupski moto “You’ll Never Walk Alone”, pa je dio navijača pokrenuo inicijativu da Lovren bude u konkurenciji za klupsku nagradu za igrača mjeseca listopada.

Vrlo brzo Lovren je skupio 9 posto glasova navijača Liverpoola, po čemu je trenutno na trećem mjestu. Iako vjerojatno neće prestići napadača Mohameda Salaha, koji vodi sa 55 posto glasova, bila je ovo lijepa gesta navijača “redsa” kako bi se podiglo samopouzdanje Lovrena, kojemu je bilo doista teško proteklih deset dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.