Evo tko nosi hrvatsku zastavu u Tokiju

Foto: snimka zaslona

Sandra Perković i strijelac Josip Glasnović bit će nositelji hrvatske zastave na svečanosti otvaranja Olimpijskih igara u Tokiju 23. srpnja. Tako je odlučilo Vijeće Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) na 15. sjednici, održanoj redovnim načinom u Zagrebu pod predsjedavanjem čelnika HOO-a Zlatka Mateše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na sjednici su prihvaćene izmjene i dopune razvojnih programa HOO-a. U Razvojni program I od 1. lipnja uvrštena je Lea Djelmić iz konjičkog sporta, s pravom 75-postotnog korištenja programskih sredstava, dok je od istog nadnevka Pia Čuljak iz sportskog penjanja nova korisnica Programa II/1. Također od 1. lipnja, taekwondoaš Lovre Brečić postao je korisnik Razvojnog programa III, a uvrštenje u Olimpijski program HOO-a potvrđeno je kajakašici Anamariji Govorčinović i kanuistici Vanesi Tot, koje su prešle iz Programa III, te boksačici Nikolini Ćaćić koja je do kraja svibnja bila korisnica Razvojnog programa II/1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.