Evo zašto je kapetan velik: Razgovor Luke Modrića i Dominika Livakovića o strahu od neuspjeha

kovačić
Foto: fah

Cijeli svijet danas zna tko je Dominik Livaković, prvo je uništio Japan u jedanaestercima, a na kraju je slomio jake Brazilce za polufinale Svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Livaković sigurno nije mogao ni sanjati ovakakv uspjeh kad je strahovao za svoje mjesto u reprezentaciji. Tada je na scenu stupio kapetan Luka Modrić i podigao ga.

Pogledajte u videu kako:

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
View this post on Instagram

 

A post shared by Živim Hrvatsku ❤️🇭🇷 (@zivimhrvatsku)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.