Fabio Capello: ”Sarri je trener koji njeguje napadački, pobjednički mentalitet”

Foto: fah

Talijanski trener, Fabio Capello, na neki se način složio s tvrdnjama Matthijsa de Ligta, koji je, podsjetimo, kazao da je ono što trener Maurizio Sarri igra u Juventusu zapravo najbliže što su Talijani došli totalnom nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ako De Ligt tako kaže, tko sam ja da mu proturječim? Ipak, ne bih rekao da je Sarri jedini koji zaslužuje tu etiketu. Gledao sam Sarrijev nogomet u Chelseaju, on je trener koji je sposoban prilagoditi se, jako je inteligentan. On je praktičan, ali njeguje i napadački, pobjednički mentalitet”, poručio je Fabio Capello.

Podsjetimo, Maurizio Sarri je najzaslužniji za činjenicu da bivši hrvatski reprezentativac, Mario Mandžukić, više ne igra u Juventusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.