U Interu oduševljeni gospodskim ponašanjem Cavanija: ”Nije htio iznuđivati više novca jer je već dao obećanje”

Foto: fah

Urugvajski napadač Edinson Cavani donio je odluku da neće produžiti ugovor s pariškim PSG-om, novim – starim prvakom Francuske. Naime, PSG je pronašao zamjenu za Cavanija s obzirom da su otkupili ugovor argentinskog napadača Maura Icardija od Intera. Urugvajac će ipak promijeniti sredinu, no, zasad je otvoreno gdje će nastaviti karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodnih se tjedana nagađalo da bi Cavani mogao u Inter, za koji igra i hrvatski reprezentativac, Marcelo Brozović, milanski mu je klub u nekoliko navrata nudio ugovor. Međutim, Cavani ih je jučer iznenadio tako što im je odgovorio da neće doći na Meazzu.

Prema pisanju Tuttosporta Cavani je odlučio otvoreno porazgovarati s čelnicima Intera i iskreno im je sve kazao. Navodno još od siječnja ima predugovor s Atletico Madridom i u španjolskom klubu bi trebao nastaviti karijeru. U Atleticu igra i hrvatski reprezentativac, Šime Vrsaljko.

Tuttosport je saznao da su u Interu bili oduševljeni gospodskim pristupom Cavanija koji je odmah rekao kako stvari stoje, te je poručio da ne želi iznuđivati više novca od nekog kluba jer je već prije pola godine dao obećanje čelnicima Atletico Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.