Fabrizio Romano oglasio se o pregovorima Brozovića i Intera

epa09441528 Marcelo Brozovic (L) of Croatia in action against Arsen Zakharyan (R) of Russia during the FIFA World Cup 2022 Group H qualifying soccer match between Croatia and Russia in Moscow, Russia, 01 September 2021. EPA/YURI KOCHETKOV

Prošla je trećina siječanjskog prijelaznog roka, a Marcelo Brozović još nije potpisao novi ugovor s Interom. Dok pregovori traju, hrvatski veznjak ima i druge ponude.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pregovori su u posljednjoj fazi, još treba dogovoriti neke detalje prije službene objave. Brozović je dobio nekoliko ponuda iz inozemstva, ali prioritet mu je ostanak”, napisao je talijanski novinar Fabrizio Romano i dodao kako se u Interu nadaju da će pregovori završiti do kraja mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.