Fantastični Rodeš i Kolega u drugoj vožnji

rodeš
Foto: fah

Nakon prve vožnje slaloma u njemačkom Garmisch-Partenkirchenu vodeći je Švicarac Loic Meillard, od naših treba istaknuti gotovo savršenu vožnju Rodeša koji je zauzeo 9. mjesto. Druga vožnja je na rasporedu od 12.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na iznimno kvalitetnoj stazi najbolje se snašao Meillard, drugo mjesto pripalo je njegovom sunarodnjaku Zenhauzernu, a treće Austrijancu Strolzu.

Veliko iznenađenje je priredio Španjolac Joaquim Salarich, sa startnim brojem 49 došao je do 4. mjesta sa zaostatkom od svega 55 stotinki.

Treba napomenuti kako su veliki favoriti za današnji nastup zakazali, olimpijski pobjednik u ovoj disciplini Francuz Clement Noel nije završio današnju utrku, a vodeći u ukupnom poretku za mali kristalni globus Norvežanin Lucas Braathen nalazi se na 24. mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od naših skijaša najbolje se snašao Istok Rodeš koji ima svega sekundu zaostatka za vodećim Meillardom. U drugoj vožnji ćemo gledati i Samuela Kolegu, on je 21. nakon prvog laufa.

Nažalost Filip Zubčić loše je odradio prvu vožnju, baš kao i jučer samo što danas nije imao šanse da se progura među najboljih 30.

Matej Vidović nije uspio završiti prvu vožnju, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.