Fed Cup – Majoli računa na sve glavne igračice: Hrvatska u srijedu protiv Bosne i Hercegovine

Foto: fah

Hrvatska Fed Cup reprezentacija u srijedu će početi nastup na turniru Prve skupine ovog natjecanja u estonskom Tallinnu, a suparnik će joj biti sastav Bosne i Hercegovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret počinje u 9 sati po srednjoeuropskom vremenu, a izbornica hrvatske reprezentacije Iva Majoli u Tallinnu računa na Anu Konjuh, Donnu Vekić, Tenu Lukas i Dariju Jurak. Ta je postava ujedno i glavni favorit za osvajanje prvog mjesta u grupi B, u kojoj je još i Mađarska.

Za sastav Bosne i Hercegovine prijavljene su Dea Herdželaš, Jelena Simić, Anita Husarić i Nefisa Berberović. Igrat će se dva pojedinačna i jedan meč parova.

Hrvatska će u četvrtak biti slobodna, u petak će igrati protiv Mađarske. Pobjednik grupe plasirat će se u subotnje doigravanje, u kojem će igrati protiv osvajača prvog mjesta u grupi C (Velika Britanija, Turska, Latvija, Portugal). Pobjednik tog okršaja plasirat će se u travanjske kvalifikacije za Svjetsku skupinu II.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.