Ferrari predstavio bolid za novu sezonu, i dalje dominira crvena boja

Foto: Twitter

Krajem ovog, trećeg, mjeseca Formula 1 kreće u novu sezonu, a ekipe su predstavile svoje nove bolide. Naime, Ferrari je čekao skoro do zadnjeg trenutka kako bi otkrio kako će izgledati njihov novi bolid za novu sezonu te su ipak danas odlučili iznenaditi svoje fanove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanska ekipa je predstavila novi bolid na kojem i nema nekih velikih promjena u odnosu na prošlu sezonu. I dalje je dominantna crvena boja koja je i inače zaštitni znak Ferrarija te novi bolid Ferrarija i dalje izgleda dosta atraktivno te moćno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.