Filip Bradarić: ‘Bolje igrati bez publike nego da se uopće ne igra’

Foto: fah

Filip Bradarić dao je intervju iz svog stana koji je objavljeno na internetskom portalu Celte Vigo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Situacija nije jednostavna, ali dajem sve od sebe da kvalitetno treniram svaki dan. U kontaktu sam s kondicijskim trenerom Alexom Andujarom koji mi svaki tjedan šalje program treninga”, priča.

“Još sam ranije bio rekao da sam sretan u Vigu. Od prvog trenutka su svi bili jako ljubazni, srdačni prema meni pa sam doista sretan. Ovo što se dogodilo nije dobro za nas, jer smo u posljednjih nekoliko utakmica igrali jako dobro. Bili smo u dobroj formi, ali u redu…Sada moramo krenuti ispočetka. Nadam se da će sve biti kao prije zaustavljanja prvenstva”, ističe, prenose 24sata.

“Nadam se da će se čitava ova situacija uspješno završiti. To je u svačijem interesu. Jedva čekam opet zaigrati sa svojim suigračima. Nitko ne voli igrati bez publike, jer nogomet bez navijača nije nogomet. To nije uobičajena situacija, no s obzirom na sadašnje okolnosti možda je bolje igrati bez publike nego da se uopće ne igra”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.