Filip Hrgović samouvjereno po novu pobjedu: ‘Sačuvaj me Bože od borbe s čovjekom koji nema što izgubiti’

Foto: Instagram

Najbolji hrvatski boksač, Filip Hrgović, u noći sa subote na nedjelju u meksičkom Hermosilu imat će meč s Meksikancem Marijom Heredijom. Hrvatski boksač je favorit, iako Meksikanac ima prednost domaćeg terena. Hrgović je, kako smo već pisali, veliki optimist uoči meča i uvjeren je u svoju pobjedu, koja bi trebala biti nova postaja prema konačnom cilju. Hrvatskom boksaču je ovo deveta borba u karijeri za koju se priprema kod kubanskog trenera Pedra Diaza u Miamiju, grad za koji ima isključivo riječi hvale. Hrvat se u Hermosilu pojavio sa sombrerom kako bi pokazao poštovanje zemlji koja je dala jako puno vrhunskih sportaša, pa i velikih boksača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Ti su ljudi moji heroji. Želim zahvaliti promotorima koji su mi dali ovu priliku. Bit će to pravi šou. Želim zahvaliti treneru Diazu koji me pripremio na ovu borbu i ostalim članovima svog stožera. Želim zahvaliti Herediji na prihvaćanju ovog izazova. Bit će to sjajna borba”, poručio je Filip Hrgović.

Filip je zajedno s meksičkim boksačem odradio prve otvorene treninge u Meksiku, pritom ga je iznenadio potez Heredija, koji je poslije treninga krenuo prema hrvatskom boksaču, no, ne kako bi se sukobio s njim, iako su zaštitari bili spremni reagirati, već kako bi ga pozdravio. Takva gesta meksičkog boksača iznenadila je Hrgovića te ga malo izbacila iz takta.

”Što me imaš pozdravljati! Pozdravi me poslije meča. Pokazao je prevelik respekt. Ne volim takve borce koji previše pozdravljaju. Mi smo tu da se borimo. On je tu da mi skine glavu, ja sam tu da njemu skinem glavu. Sačuvaj me, Bože, od borba s čovjekom koji nema što izgubiti. Ja sam veliki favorit, on ide na sve ili ništa. Ja trebam to završiti. Treba vidjeti kako će mi se lijeva ruka ponašati…”, kazao je Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

View this post on Instagram

 

Press conference – done. I’m ready to make my statement in Mexico! ?? See you tomorrow at weigh-in.? #boxing #August24 #HrgovicHeredia #OnTheHunt #teamHrgovic #MexicoReady #fightweek #vamos

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A post shared by Filip Hrgovic (@filip_hrgovic) on

Iako je Filip veliki favorit Heredija se ne misli tako lalo predati:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Ovo je najbolja borba u mom životu. Osjećam se spremno i želim pobijediti. Gledao sam ga, težak je borac. Visok je i malo sam zabrinut, Nikad se nisam borio s boksačima koji su visoki poput njega. Spreman sam, radio sam na tome i idem po pobjedu. Nikada nisam izgubio u Hermosillu i volim se ovdje boriti”, poručio je meksički boksač uoči za njega meča karijere.

 

View this post on Instagram

 

My time is coming. Tune-in on August 24th. ? @rtl_hr @dazn_usa @skysports #teamHrgovic #OnTheHunt #HrgovicHeredia #1dayleft #vamos #HF

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A post shared by Filip Hrgovic (@filip_hrgovic) on

Podsjetimo, meč je na rasporedu sa subote u nedjelju, rano ujutro od  4 i 15 po hrvatskom vremenu. Meč Hrgovića i Heredije prenosit će i RTL televizija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.