Filip Zubčić: ‘Bavimo se sportom u kojem imaš utrku za utrkom i nema vremena za slavlja’

epa09016648 Filip Zubcic of Coratia celebrates the Silver medal for Parallel race during the medals ceremony at the 2021 FIS Alpine Skiing World Championships in Cortina d'Ampezzo, Italy, 15 February 2021. EPA/JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Srebrna medalja Filipa Zubčića u paralelu, prvoj utrci ove discipline na svjetskim prvenstvima, nije bila potpuno iznenađenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bavimo se sportom u kojem imaš utrku za utrkom i nema vremena za slavlja. Naravno da smo sretni, jako, ali srijeda mi je dan odmora, pa četvrtak trening i u petak utrka i ne pada mi na pamet niš’ drugo raditi nego se odmarati”, kaže Filip Zubčić za Sportske novosti.

“Lijepo je što opet imamo medalju, sretan sam što sam ju osvojio nakon toliko godina, ali ja ne živim od statistika i brojeva, ne bavim se skijanjem da nekoga prestignem, da nešto dokažem, nego to radim zbog sebe i svog tima, prvenstveno da smo mi sretni unutar ekipe”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.