Real Madrid s Modrićem pobijedio Liverpool i osvojio Ligu prvaka!

Foto: fah

Nogometaši madridskog Reala osvojili su novi pehar pobjednika Lige prvaka. U finalnom susretu odigranom na Stade de Franceu Madriđani su pobijedili Liverpool 1-0 (0-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SASTAVI

REAL MADRID: Courtois – Carvajal, Militao, Alaba, F. Mendy – Kroos, Casemiro, Valverde, Modrić – Vinicius Jr., Benzema

Klupa: Lunin; Marcelo, Nacho; Ceballos, Camavinga, Isco; Lucas, Hazard, Asensio, Bale; Rodrygo, Mariano

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LIVERPOOL: Alisson – Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson – Fabinho, Henderson, Thiago – Diaz, Salah, Mane

Nakon što je utakmica napokon počela agresivno je krenuo Liverpool od samog početka. Liverpool je imao nekoliko prilika, ali bez gola. No, pravu priliku imao je Benzema u 43. minuti, ali gol je poništen zbog zaleđa.

Finale je odlučio Vinicius Junior, njegov pogodak u 59. minuti, ali se može reći kako je pravi heroj Reala bio nesavladivi vratar Thibaut Courtois koji je zaustavio brojne odlične šanse Liverpoolovih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je kasnila više od pola sata zbog nevjerojatnih propusta u organizaciji, odnosno, silnih gužvi navijača koje su se stvorile ispred stadiona. Zbog toga se dogodilo i kašnjenje samih igrača.

Ovo je slavlje i i hrvatskog nogometaša Luke Modrića koji je igrao do 90. minute, a ovim je proslavio petu titulu pobjednika Lige prvaka u dresu Reala.

Real je tako posljednje svoje dvije titule pobjednika Lige prvaka osvojio preko Liverpoola u finalu. S 3-1 je pobijedio u finalu 2018. godine, a ovaj put s minimalnih, ali sasvim dovoljnih 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.