Floyd Mayweather kupuje Newcastle United

Foto: fah

Prema pisanju engleskih novina boksačka zvijezda Floyd Mayweather (41) namjerava kupiti premierligaša Newcastle United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Newcastle United je trenutačno u rukama Mikea Ashleyja koji već neko vrijeme pokušava prodati klub. Američki boksač je priznao kako voli Newcastle, ali i da svoj novac ulaže glavom, a ne srcem.”

“Volim Newcastle. Volim sport i uvijek sam otvoren za novi biznis, ali ja ulažem glavom, ne srcem”, rekao je Mayweather dodavši “Ukoliko ulažete srcem, to je najbrži način da izgubite novac.”

Mayweather je ipak ostavio vrata otvorena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nogomet nije moja igra, ali imam veze širom svijeta. Ako mi netko izloži dobar plan, onda bih uložio.” Newcastle United se trenutačno nalazi na 13. mjestu engleskog prvenstva sa 32 boda, četiri boda više od zone ispadanja.

Mayweather je u kolovozu prošle godine zaključio sjajnu boksačku karijeru s nevjerojatnim skorom 50-0. U posljednjoj borbi svladao je Conora McGregora tehničkim nokautom u 10. rundi “borbe stoljeća”, kako se u medijima pompozno nazivao ovaj meč između jednog od najvećeg boksača svih vremena i najpopularnijeg MMA borca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.