Floydov otac ne vjeruje Conoru: Ako nastavi boksati, netko će ga ubiti

Foto: Fightsite

Jedan od onih koji ne sipaju hvalospjeve prema meču Mayweathera i McGregora je Floydov istoimeni otac. Njemu je sve zapravo bilo patetično, piše Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok neki spominju impresivan start Irca, njegovu hrabrost u prvim rundama te srce koje je pokazao, kao i broj pogođenih udaraca, Floyd Mayweather stariji je sve to prokomentirao malo drugačije. Njemu meč nije “sjeo” niti na jedan način, unatoč tome što je njegov sin došao do pobjede kojom je postao prvi u povijesti sa skorom 50-0.

“Apsolutno ničim nisam impresioniran. On je samo pokušavao hvatati nešto, ne vidim da itko priča o tome kako je odradio ono što je najavio i došao se potući. Zapravo, sve mi je bilo patetično. Posebno to mislim zbog svih ilegalnih udaraca koje je uputio. Svjesno nekoga udaraš u stražnji dio glave, radiš sve zabranjeno, to je ludo. Meni osobno on nije pokazao ništa boksa.”

Nimalo optimističan nije o šansama McGregora ukoliko se nastavi baviti boksom, posebno na ovoj razini, odnosno protiv najboljih boksača svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ukratko, ukoliko se nastavi baviti boksom i bude li se borio na ovaj način, netko će ga ubiti.”

Stariji Mayweather je od samog početka u medijskim prepucavanjima s McGregorom, a više puta je spominjao kako ne vidi previše smisla u meču. No, on je održan, njegov sin je pobijedio i ušao u povijest, a svi su zaradili ogromne svote novce. Valjda je jedan dio toga doći i do njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.