Cvitanović: Soudani je pokazao zašto svake sezone zabija 15-20 golova

Foto: fah

Dinamo je slavio u gostima kod Lokomotive 3:0 uz hat-trick Soudanija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da je bila sadržajna utakmica s obzirom na temperaturu koja se nije spuštala.Zasluženo smo pobijedili, imali smo malih problema u otvaranju utakmice, kod dva ubačaja Lokomotive smo imali i malo sreće. Stvorili smo još dosta situacija, pristup je bio pravi, vidjelo se u organizaciji igre i situacijama koje smo radili da je sve funkcioniralo”, rekao je Dinamov trener Mario Cvitanović.

“Soudani je pokazao zašto svake sezone zabija 15-20 golova, to je Soudani kakvog mi trebamo, ali i kakav on sam želi biti. Nije ni on bio zadovoljan dosadašnjim prezentacijama, no mučile su ga i ozljede. Sretan sam zbog njega, ali i svakog pojedinca. Čestitam momcima na karakteru i prikazanoj igri danas”, dodao je.

Trener Lokomotive uputio je čestitke suparniku na pobjedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Slažem se s kolegom, zaslužena pobjeda Dinama. U početku utakmice imali smo nekoliko situacija koje smo morali završiti golom. Dinamo je svoju prvu pravu priliku zabio, kasnije smo imali još par prilika, ali realizacija nije bila na razini. Dinamo je nakon 0:2 potpuno dominirao i njegova pobjeda više nije dolazila u pitanje. Opet nisam zadovoljan središnjim dijelom moje obrane, nije to bilo dobro. Datković na klupi? Nije mu zabetonirana pozicija, a Soldo je bio dobar u Rijeci, međutim u ovoj utakmici kao da je bio fasciniran Dinamom. Nakon pauze će to biti drugačija ekipa, dobit ćemo određeno iskustvo”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.