(FOTO) Barcelona zabila jedan od najbržih golova ikad, Ivan Rakitić ušao s klupe i upisao 300. nastup u klupskom dresu

epa08483818 FC Barcelona's Arturo Vidal (L) celebrates with teammates after scoring the 0-1 lead during the Spanish LaLiga soccer match between RCD Mallorca and FC Barcelona at Visit Mallorca Stadium in Palma de Mallorca, Spain, 13 June 2020. EPA/JUANJO MARTIN

Barcelona je u prvom nastupu nakon nastavka španjolskog prvenstva pobijedila slavila na Mallorci s 4:0, a prvi gol zabila je već nakon 65 sekundi igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arturo Vidal zabio je glavom nakon ubačaja Jordija Albe, što mu je bio sedmi ovosezonski pogodak. Na 2:0 povisio je Martin Braithwaite u 37. minuti nakon što mu je loptu glavom proslijedio Messi, Jordi Alba je u 79. minuti na novu asistenciju Lionela Messija pogodio za 3:0, a konačnih 4:0 postavio je u sudačkoj nadoknadi – Messi.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić ušao je u igru na poluvremenu umjesto Vidala i odigrao je drugo poluvrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.