(FOTO) Brojni poznati na Davis Cupu – predsjednica: ‘Idemo u finale!’

Foto; fah

“Nedostajalo je možda malo sreće, no naši su tenisači bili sjajni i apsolutno vjerujem u pobjedu hrvatske reprezentacije. Idemo u finale!”, rekla je predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović koja je s tribina bodrila hrvatski par Mate Pavić/Ivan Dodig u Zadru, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon subotnje igre parova, tenisači SAD-a smanjili su na 2-1 u polufinalu Davis Cupa pa će odluka o plasmanu u finale ipak pasti u nedjelju.

“Naši su sportaši među našim najboljim ambasadorima. Na sastanku skupine predsjednika iz Europske unije u Rigi svi su i dalje govorili o svjetskom srebru koje smo osvojili u Rusiji. Još se dive igri naših nogometaša, a vjerujem i da će prijenos ovih teniskih mečeva iz Zadra puno učiniti za promociju Hrvatske, hrvatskoga sporta, ali općenito talenta hrvatskih ljudi”, istaknula je predsjednica te posebno pohvalila navijače u Zadru.

“Atmosfera je bila uzavrela, navijači sjajni. Domaća atmosfera, dalmatinska uz pokoju pošalicu. Svi su disali kao jedno i zdušno navijali za Hrvatsku. To mi je tako drago vidjeti”, istaknula je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim predsjednice, meč su pratili njezin suprug Jakov Kitarović, predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, Sonja Jandroković, Janica Kostelić, izbornik Zlatko Dalić sa suprugom, Zlatko Mateša…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.