(FOTO) Čelništvo Hajduka ponudilo ostavke, ali ipak svi ostali na svojim funcijama: Smijenjen samo trener

Foto: fah

Gotova je izvanredna press konferencija čelništva Hajduka na kojoj je Marin Brbić potvrdio vijest dana s Poljuda – smjenu Siniše Oreščanina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo mi je jedna od težih presica u životu. Ispričavam se svim navijačima Hajduka, cijelom navijačkom puku i svima koji vole ovaj klub. Ja potpuno razumijem njihov bijes i ja sam najviše kriv za ovu situaciju. Radio sam kompromise, a to ne vodi nigdje”; rekao je predsjednik Hajduka Marin Brbić, prenose Sportske novosti.

“Jutros sam stavio svoj mandat na raspolaganje jer znam da nisam dobro odradio svoj posao s trenerom. Nadzorni odbor mi je dao puno povjerenje i zbog tih ljudi nastavljam sa svojim poslom. Mi smo rekli da je naš cilj ove sezone prvo ili drugo mjesto u HNL-u i plasman u kvalifikacije Lige prvaka. I ako to ne uspijemo, sami ćemo otići”, ističe Brbić.

O novom treneru

“Sutra ćemo dobiti novog trenera! Vodit će već večernji trening”, rekao je Brbić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O kaznama igračima

“Ne, ne mogu igrači biti kažnjeni zbog loše igre. Trener je podcijenio suparnika i to je bila najveća greška. Nije koristio nekoliko igrača iz prve momčadi, da smo igrali još deset utakmica s njima, dobili bismo svih deset. Mi smo to morali pobijediti. Problem je bio u pristupu, i u tome što je stavio rezervnu momčad iz razloga koji su samo njemu znani”.

O sukobu s navijačima

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja se nisam osjećao ugroženim. Bilo je dobacivanja, ali to je i očekivano. Frustracija je bila ogromna”.

Benjamin Perasović: Sinoć smo plakali

“Sinoć smo plakali. Ove naše isprike nisu samo fraze, svi smo mi ljudi. U ime Nadzornog odbora se ispričavam svim navijačima Hajduka na onoj blamaži sinoć”, rekao je Benjamin Perasović, predsjednik Nadzornog odbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moramo zbiti redove jer pravi navijači Hajduka su najžešći kad je situacija najteža. Mi vjerujemo u naše igrače i neće jedna utakmica poremetiti viziju koju imamo”, dodao je.

Odgovorio je i zašto predsjednik Brbić i dalje ima povjerenje Nadzornog odbora: “Slažemo se oko vizije kojom klub treba ići, a o odnosu prema HNS-u nitko ne razmišlja”.

“I ja se ispričavam svima. Ja sa također ponudio svoj mandat na raspolaganje. To što se sinoć dogodilo je jedna ružna epozoda, ali ja se nadam da je naš put ispravan. Po prvi put na jedan drugi način radimo prijelazni rok, prvo dovodimo igrače, a onda ih prodajemo”, rekao je sportski direktor Saša Bjelanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.