(FOTO) CRO Race: Yates ukupni pobjednik, Fedeli najbrži u Zagrebu

Zagreb, 6.10.2019 - Šesta etapa biciklističke utrke "Cro Race". Sveta Nedelja - Zagreb. Proglašenje ukupnog pobjednika. Na slici drugoplasirani Davide Villella, prvoplasirani Adam Yates i trećeplasirani Victor De La Parte Gonzalez. Foto HINA/ Dario GRZELJ/ dag

Pobjednik CRO Racea, biciklističke utrke po Hrvatskoj, je Britanac Adam Yates, dok je na cilj posljednje etape u Zagrebu prvi stigao Talijan Alessandro Fedeli iz ekipe Delko Marseille Provence.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadnja etapa završila je na Trgu sv. Marka u Zagrebu.

Yates je osim ukupne pobjede osvojio e i zelenu majicu najboljeg penjača.

Od hrvatskih biciklista najbolje je plasiran 40-godišnji Radoslav Rogina (Adria Mobil) koji je završio na desetom mjestu ukupnog redoslijeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.