(FOTO) Europsko prvenstvo: Moćna Francuska u Poreču rutinski protiv Bjelorusje, na Hrvatsku sa sva četiri boda

Foto: fah

U susretu posljednjeg kola B skupine Europskog prvenstva u utorak su u Poreču rukometaši Francuske protiv Bjelorusije slavili sa 32-25 (14-11), te će u drugi krug, gdje se križaju sa skupinom u kojoj je Hrvatska, prenijeti maksimalna četiri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom poluvremenu utakmica je većim dijelom bila u egalu i tek u zadnje dvije i pol minute Francuzi su se sa dva pogotka u nizu odvojili na tri gola razlike (14-11).

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

U nastavku stvari su sjele na svoje mjesto i Francuzi su bez većih problema došli do očekivane pobjede. Naime, prednost Francuza je nakon tri i pol minute nastavka narasla na pet golova (16-11), a u 42. minuti svjetski prvaci već su imali sedam pogodaka viška (22-15). Do kraja susreta rukometaši Bjelorusije nisu uspjeli doći na manje od četiri gola zaostatka.

Kod Francuza najefikasniji su bili Dika Mem sa 9 i Nikola Karabatić sa 6 golova, a momčad Bjelorusije predvodio je Aliaksandr Padšivala sa 6 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu B skupine favorizirana Norveška igra protiv Austrije (20.30 sati).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.