(FOTO) Gostujuće pobjede Arsenala, Rome i Rangersa, igrali Barać i Barišić

epa08765580 Nicolas Pepe (C) of Arsenal in action against Rapid players Mateo Barac (L) and Maximilian Ullmann (R) during the UEFA Europa League group B soccer match between SK Rapid Vienna and Arsenal FC in Vienna, Austria, 22 October 2020. EPA/CHRISTIAN BRUNA

Nogometaši Arsenala, Rome i Rangersa otvorili su Europsku ligu gostujućim pobjedama protiv Rapida, Young Boysa i Standarda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roma je pobijedila Young Boyse 2:1 okrenuvši rezultat u posljednjih 20 minuta utakmice. Mateo Barać je odigrao cijeli susret za Rapid.

Bayer Leverkusen je deklasirao Nicu sa 6:2. Tin Jedvaj nije nastupio za Bayer.

Hapoel Be’er Sheva je porazio prašku Slaviju sa 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rangers je na gostovanju pobijedio Standard 2:0 . Borna Barišić kod gostiju igrao do 43. minute kada je zamijenjen zbog ozljede. Nikola Katić je i dalje izvan stroja.

Benfica je na gostovanju pobijedila Lech sa 4:2. Karlo Muhar je igrao za Lech od 67. minute, dok Marko Malenica nije nastupio.

PAOK i Omonia su odigrali 1:1, a Antonio Čolak je igrao do 61. minute za grčki sastav. Granada je slavila na gostovanju kod PSV-a 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.