(FOTO) Dinamu bod na startu Europa lige: Gosti ispustili pobjedu preko jedanaesterca

Zagreb, 22.10.2020 - Utakmica 1. kola K skupine Europske lige izmedu Dinama i Feyenoorda na stadionu u Maksimiru. Na slici pocetna postava Dinama. foto HINA/ Damir SENCAR/ ds

Dinamo je remizirao bez golova protiv nizozemskog Feyenoorda u grupnoj fazi Europa lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je loše krenuo i nizozemski predstavnik u osmoj minuti je ni kriv, ni dužan stigao do jedanaesterca nakon dvije uzastopne pogreške Jakića, ali Livaković je obranio.

Dinamo je tek jednom zaprijetio u prvom dijelu. Feyenoord JE IMAO još dvije sjajne prilike preko Linssena, no napadač nizozemskog kluba loše je pucao.

Drugo poluvrijeme donijelo je nešto bolju igru Dinama. Izborili su nekoliko kornera iz kojih sz uspjeli zaprijetiti. Zadnjih 20 minuta imali su igrača više jer je Senesi dobio drugi žuti karton nakon prekršaja na Ademiju. Tad im je krenulo i stvorili su sjajnu priliku kad je Ademi petom proigrao Ivanušeca čiji je udarac u padu obranio gostujući vratar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo u sljedećem kolu za tjedan dana gostuje u Moskvi, a Feyenoord dočekuje Wolfsberg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.