(FOTO) Hrvatski doprvak bez ijedne šanse ispao iz Lige prvaka

Zagreb, 26.8.2020 - Utakmica 2. kvalifikacijskog kola za plasman u Ligu prvaka Lokomotiva - Rapid Beè na stadionu u Kranjèeviæevoj. Na slici Marijo Æuže. foto HINA/ Lokomotiva/ Ivan Marèinko/ ua

U drugom pretkolu nogometne Lige prvaka danas je na rasporedu 11 susreta, među kojima je bio i onaj Lokomotive i Rapida u kojem je Lokomotiva izgubila 0:1 i ispala iz Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini pogodak zabio je Kara u 32. minuti. Prije toga Bečani su imali bolju igru, a sjajan je bio vratar Lokosa Hendija.

Zanimljivo je da Lokomotivi nije suđen čisti jedanaesterac u prvom poluvremenu, a Tomićevi igrači cijelu utakmicu nisu uspjeli složiti niti jednu pravu priliku.

Početni sastavi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LOKOMOTIVA: Hendija, Karačić, Kolinger, Osmanković, Marković, Petrak, Halilović, Ćuže, Đira, Čeliković, Tuci
Trener: Goran Tomić

RAPID: Strebinger, Ullmann, Greiml, M.Hofmann, Stojković, Ljubičić, Petrovič, Murg, Fountas, Arase, Kara
Trener: Dietmar Kühbauer

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.