Dinamo u kvalifikacijama za Ligu prvaka nakon prvog poluvremena vodi 1:0

epa08627293 Amer Gojak of Dinamo Zagreb ( center-L), accompanied by his teammate Mario Gavranovic (center-R), scores the opening goal during the UEFA Champions League 2nd qualifying round soccer match between CFR Cluj and Dinamo Zagreb, in Cluj Napoca, Romania, 26 August 2020. EPA/SEBASTIAN TATARU

Nogometaši Dinama igraju protiv rumunjskog prvaka momčadi Cluja susret 2. kola kvalifikacija za Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo nakon prvog poluvremena vodi 1:0.

U prvih devet minuta Dinamo nije uspio uspostaviti svoju igru, ali ni Cluj nije bio opasniji. Nakon početnog testiranja snaga, hrvatski je prvak zaigrao konkretnije i prvu priliku imao je Majer u 11. minuti, no nije dobro udario loptu i poslao ju je metrima od vratnice. Tri minute poslije Dinamo dolazi do vodstva. Amer Gojak je došao do odbijanca unutar šesnaesterca i zabio gol za prednost 1:0.

Ivanušec, koji je i pokrenuo akciju koja je dovela do vodećeg gola Dinama, u 19. minuti je pucao tik uz vratnicu. Samo minutu poslije domaćin je zamalo izjednačio iz prekida. Cluj je u seriji napada, no Dinamova obrana zasad je sigurna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napokon nova prilika Dinama u 40. minuti, Oršić je snažno pucao i pogodio vratnicu te se na odmor otišlo s minimalnom prednošću hrvatskog prvaka.

Cluj je bolje ušao u nastavak susreta. Rondon, kojeg je domaći trener uveo u nastavku susreta, u 47. minuti je poslao loptu tik pored lijeve vratnice, piše HRT.

Početni sastavi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CLUJ: Bălgrădean – Burca, Paulo Vinicius, Boli, Camora – Bordeianu – Chipciu, Deac, Đoković, Pereira – Debeljuh
DINAMO: Livaković – Stojanović, Theophile, Dilaver, Leovac – Gojak, Ivanušec, Ademi, Oršić – Majer, Gavranović

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.