(FOTO) Navijači poslali poruku Upravi Hokejaši Medveščaka na oproštaju od EBEL lige primili 11 golova

Foto: fah

Na oproštaju od regionalne EBEL lige hokejaši Medveščaka su u Ledenoj dvorani Doma sportova izgubili od Orli Znojma sa 2-11 (1-4, 0-5, 1-2) zaključivši natjecanje na posljednjem mjestu sa šest pobjeda i čak 35 poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Medvjedima” je ovo bila posljednja utakmica sezone, jer je na nedavnoj Glavnoj skupštini lige odlučeno kako zagrebački sastav neće igrati međurundu u kojoj se love pozicije za play-off.

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Vrlo lako bi se moglo dogoditi da je ovo za Medveščak bila, ne samo posljednja utakmica ove sezone, već i uopće u EBEL ligi.

Na kraju “Medveščakova zimske bajke” češki sastav nije imao previše milosti i na koncu je slavio sa uvjerljivih 11-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove za Znojmo zabili su Spacek (2:27), Matus (7:11), Nemec (7:48), Sedlak (10:24), Stretch (24:50, 29:49, 54:44)), Hlava (28:42), Lattner (32:38), Kalus (39:04) i Luciani (51:15), dok su golove za Medveščak zabili Jačmenjak (6:38) i Jarcov (55:23).

Na ljestvici vode Moser Medical Graz99ers i Vienna Capitalsi sa po 87 bodova, dok je KAC treći sa 83 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.