(FOTO) Kad već ne može biti na SP-u s Hrvatskom, jer nas tamo nema, Dino Rađa se pridružio svom ‘velikom prijatelju’, kontroverznom Vladi Divcu, u Springfieldu…

Foto: Facebook/Dino Rađa

Kontroverzni srpski košarkaš, Vlade Divac, bit će primljen noćas u košarkašku Kuću slavnih u američkom Springfieldu, i to godinu dana nakon što je to uspjelo Dini Rađi, jednom od kreatora debakla hrvatske košarkaške reprezentacije koja se, nažalost, nije uspjela plasirati na Svjetsko prvenstvo koje se trenutno igra u Kini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kontroverznog Vladu Divca će u Kuću slavnih uvesti Jerry West s obzirom kako je pravilo da svakog novog stanara u Kuću slavnih uvede stari, Divac je sam odlučio da to bude Jerry West. U Springfieldu je večeras i Dino Rađa, ako već ne može biti s hrvatskom reprezentacijom na SP-u, s obzirom kako se, nažalost, tamo nismo ni plasirali, može biti s Divcem, kome će pružiti podršku kao bivšem suigraču i velikom prijatelju.

Sjećate li se kako je Rađa, ne tako davno, ne birajući riječi, kroz medije napao bivšeg izbornika hrvatske reprezentacije, Aleksandra Petrovića, pritom spomenuo i najveću legendu hrvatske košarke, koja se, nažalost, ne može braniti, pokojnog Dražena Petrovića? Rađa nije bio presretan zbog opravdanih kritika koje je Petrović uputio, pa i na njegov račun, nakon još jednog debakla hrvatske košarke.  Inače, za vrijeme Aleksandra Petrovića, koji trenutačno kao izbornik sjajno vodi Brazil i briljira na Svjetskom prvenstvu, Hrvatska je igrala zaista sjajno i bila vrlo blizu polufinala Olimpijskih igara u Riju 2016.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.