(FOTO) Konačno poznat cjelovit izgled novih dresova Vatrenih: Rezervni crno-plave boje!

Foto: Todosobrecamisetas.com

Hrvatska nogometna reprezentacija u SAD-u će ovog mjeseca odigrati dvije prijateljske utakmice nekoliko mjeseci uoči Svjetskog prvenstva 2018. u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada će prvi put izaći u novim dresovima. Iako još nije potvrđeno, po svemu sudeći to će biti dresovi čiji je izgled procurio u studenom prošle godine.

Tada ih je plasirao specijalizirani portal Todosobrecamisetas.com koji je sada objavio i fotografije stvarnih dresova obje garniture uoči debija u Miamiju.

Rezervni dres se jako promijenio, pa je crno-plave boje s većim kvadratima, a kako je vidljivo u prvoj je garnituri skoro cijeli bijele boje, dok je u rezervnoj crn. Očekuje se da će na njima biti crveni ili bijeli brojevi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska u noći s petka na subotu (23./24.4.) igra protiv Perua, koji ima bijele dresove, pa bi mogli vidjeti na toj utakmici premijeru izdanja tog crno-plavog dresa, a nekoliko dana kasnije (s utorka na srijedu) naša reprezentacija igrat će na stadionu Dallas Cowboysa protiv Meksika, gdje bi mogla predstaviti crveno-bijele dresove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.