(FOTO) Konačno poznat cjelovit izgled novih dresova Vatrenih: Rezervni crno-plave boje!

Foto: Todosobrecamisetas.com

Hrvatska nogometna reprezentacija u SAD-u će ovog mjeseca odigrati dvije prijateljske utakmice nekoliko mjeseci uoči Svjetskog prvenstva 2018. u Rusiji.

Tada će prvi put izaći u novim dresovima. Iako još nije potvrđeno, po svemu sudeći to će biti dresovi čiji je izgled procurio u studenom prošle godine.

Tada ih je plasirao specijalizirani portal Todosobrecamisetas.com koji je sada objavio i fotografije stvarnih dresova obje garniture uoči debija u Miamiju.

Rezervni dres se jako promijenio, pa je crno-plave boje s većim kvadratima, a kako je vidljivo u prvoj je garnituri skoro cijeli bijele boje, dok je u rezervnoj crn. Očekuje se da će na njima biti crveni ili bijeli brojevi.

Hrvatska u noći s petka na subotu (23./24.4.) igra protiv Perua, koji ima bijele dresove, pa bi mogli vidjeti na toj utakmici premijeru izdanja tog crno-plavog dresa, a nekoliko dana kasnije (s utorka na srijedu) naša reprezentacija igrat će na stadionu Dallas Cowboysa protiv Meksika, gdje bi mogla predstaviti crveno-bijele dresove.

Izvor: narod.hr