(FOTO) Leipzig ponovno na vrhu Bundeslige, igrao i Olmo

epa08804796 Leipzig's Ibrahima Konate (C) celebrates his 1-0 goal during the German Bundesliga soccer match between RB Leipzig and SC Freiburg in Leipzig, Germany, 07 November 2020. EPA/CLEMES BILAN / POOL CONDITIONS - ATTENTION: The DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.

Leipzig je u subotu na domaćem terenu svladao Freiburg s 3-0, te je privremeno izbio na prvo mjesto prvenstvene ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši Dinamovac Dani Olmo je od 63. minute igrao za Leipzig.

Domaćini su poveli pogotkom Ibrahima Konaté u 26. minuti, za pobjedu prvo je zabio Marcel Sabitzer u 70. minuti iz penala, a konačnih 3-0 postavio je José Angelio u 89. pogotkom iz slobodnog udarca s 25 metara.

Mainz je dva puta pogocima iz penala vodio protiv gostujućeg Schalkea, ali je na kraju završilo 2-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stuttgart je kod kuće protiv Eintrachta iz Frankfurta nakon prvog poluvremena vodio 2-0 golovima, ali u nastavku gosti su uspjeli doći do remija 2-2. Igrali su bez Kramarića, a hrvatski branič Borna Sosa za Stuttgart je odigrao cijeli susret.

Nogometaši Union Berlina šestu utakmicu zaredom su bez poraza, a u subotu su na domaćem terenu dobili Arminiju Bielefeld s 5-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.