(FOTO) Njemački kup: Bayer, Borussia (M), Schalke, Borussia Dortmund i Kovačev Eintracht u osmini finala

Foto: fah

Prošlogodišnji finalisti Borussia Dortmund i Eintracht Frankfurt plasirali su se u osminu finala Njemačkoga kupa u utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eintracht bivšega hrvatskoga izbornika Nike Kovača slavila je s 4-0 u gostima kod FC Schweinfurta, a Borussia Dortmund s još uvjerljivih 5-0 kod trećeligaša Magdeburga. U dvoboju drugoligaša Ingolstadt je slavio kod Greuther Fuertha s 3-1.

Ranije su i prvoligaši Bayer Leverkusen, Borussia (M) i Schalke također izborili su osminu finala Njemačkog kupa. Bayer je kod kuće s visokih 4-1 slavio protiv drugoligaša Union Berlin, dok je Schalke s 3-1 pobijedio kod trećeligaša Wehena. Najteže je do osmine finala stigla Borussia (M) koja je pogotkom Thorgena Hazarda sretno prošla gostovanje kod drugoligaša Fortune Dueselldorf. Osminu finala izborio je i trećeligaš Paderborn pobjedom protiv drugoligaša Bochuma s 2-0.

U srijedu se sastaju Hertha Berlin – Koeln, Kaiserslautern (II) – VfB Stuttgart, Osnabrueck (III) – Nuernberg (II), VfL Wolfsburg -Hanover 96, Freiburg – Dynamo Dresden (II), Werder Bremen – TSG 1899 Hoffenheim, Jahn Regensburg – 1. FC Heidenheim (II) i RB Leipzig – FC Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.