(FOTO) Nova pobjeda Zadra u regionalnoj ABA ligi

Foto: fah

Košarkaši Zadra upisali su uvjerljivu pobjedu u 14. kolu regionalne ABA lige svladavši u svom Višnjiku skopski MZT s 105-80 (32-14, 23-27, 25-21, 25-18).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Zadrani su utakmicu s MZT-om okarakterizirali kao utakmicu sezone, a nakraju su došli do vrlo uvjerljive pobjede od 25 razlike. Već nakon prve četvrtine utakmica je bila praktički riješena jer su Zadrani u tom periodu zabili čak 32 koša, a primili samo 14.

Kod Zadra je briljirao Bostic s čak 38 koševa i pogođenih 8 od 12 trica, Knowles je dodao 18, a Špralja 13 kopeva, dok je kod makedonskog sastava Minčev ubacio 17, a Lalić i Mavra po 16 koševa.

Bila je to četvrta pobjeda Zadra u zadnjih pet utakmica ABA lige, a poraženi su jedino kod Cedevite u produžetku. Zadar se s omjerom 7-7 probio na četvrto mjesto, dok je MZT ostao zadnji s 2-12.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.