(FOTO) Policija čuvala skupštinu ZNS-a od Bad Blue Boysa: Davor Šuker dobio podršku

Foto: fah

U hotelu Antunović u Zagrebu završena je skupštinarska sjednica Zagrebačkog nogometnog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred hotelom se za vrijeme zasjedanja pojavilo dvadesetak pripadnika navijačke skupine Bad Blue Boys koji su se ubrzo razišli zbog ophodnje koja patrolira ispred zagrebačkog hotela.

Zagrebački nogometni savez svoj glas će dati Davoru Šukeru.

Izbori u HNS-u će se održati 22. prosinca tekuće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Manipulirate anketama za predsjednika, ali naviknut sam. Ne pomažete nogometu, više prostora dajete navijačima nego zdravim županijskim bazama koje su najvrednije što nogomet ima”, rekao je Šuker o novinarima.

Predstavnici Futsal Dinama tražili su odgodu glasovanja, a govor koji su tamo održali donosimo u cijelosti. “Izražavam nezadovoljstvo dnevnim redom i radom ove skupštine općenito. Smatram da ovako važno pitanje za sve klubove u ZNS-u i Hrvatskoj mora biti organizirano i predstavljeno puno bolje. Mi ne znamo plan i program niti jednog od kandidata za predsjednika HNS-a, a trebamo o njemu glasovati. Smatram kako kandidati MORAJU predstaviti plan i program za mandat koji traže, a ne, kao dosad, organizirati glasovanje na brzinu samo kako bi se ispunila forma. Stoga vam predlažem da ODGODITE glasovanje. Pozovite javno kandidate da predstave svoje programe kako bi klubovi mogli odlučiti za koga će glasovati. Napominjem da izražavanjem nezadovoljstva radom ovog saveza ne prozivam njegove djelatnike s kojima se svakodnevno susrećem i s kojima imam odličan odnos, nego one koji upravljaju savezom, a najviše one koji s njim vladaju iz SJENE.

Znam da ima jako puno nezadovoljnih klubova i neki od njih ovu su skupštinu odlučili bojkotirati, a vjerujem kako i među vama ima nezadovoljnika koji čekaju na pravi trenutak. Također, mislim kako neće biti sankcija za one koji iskažu nezadovoljstvo i da novac iz javnih potreba Grada Zagreba svakako pripada klubovima, bez obzira na to tko vodi ZNS. Vrlo je važno baš danas pokazati vodstvu ZNS-a kako se ne slažemo s ovakvim načinom vođenja saveza i skupštine te odnosom prema klubovima. Zato pozivam sve predstavnike klubova koji ne žele podržati ovakav način rada i predloženog kandidata da napuste skupštinu i tako pošalju jasnu poruku kako su svjesni da stanje MORA biti bolje! Ovo je prava prilika da pokažete karakter i da budete promjena koju želite vidjeti, poručili su iz Futsal Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.