(FOTO) Policija osiguravala trening: Vatreni poslali poruku protiv ‘huliganizma, diskriminacije, nasilja i rasizma’

Foto: fah

Vatreni su večeras trenirali pod budnom paskom izbornika Ante Čačića na Hitrec Kacijan u Zagrebu pred utakmicu kvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo protiv Ukrajine. Hrvatska nogometna reprezentacija u petak će se Ukrajini suprotstaviti bez nekoliko važnih nogometaša, no, Domagoj Vida bit će spreman, kako smo već i najavili. Iako nema pravo nastupa protiv Ukrajine trenirao je vrlo marljivo nogometaš Intera Ivan Perišić, koji bi trebao biti u sastavu Vatrenih protiv Estonije, u prijateljskoj utakmici, u Talinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Trening hrvatske nogometne reprezentacije osiguravala je policija, poruku protiv huliganizma, rasizma, diskriminacije i nasilja Vatreni su poslali s treninga.

Na ovaj način “Hrvatski nogometni savez i hrvatska nogometna reprezentacija još su se jednom pridružili borbi protiv nasilja, diskriminacije, huliganizma i rasizma”, navodi se na službenoj stranici HNS-a.

Naime, uoči dvije utakmice hrvatske reprezentacije s Ukrajinom u Zagrebu i Estonijom u Tallinnu, Vatreni su dali potporu organizaciji nogometnih kampova nacionalnih manjina. Tako su ponovno dali svoj doprinos borbi protiv svih oblika rasizma i diskriminacije, a HNS i hrvatska reprezentacija nastavili su suradnju sa Svjetskom organizacijom Roma pod sloganom “loptom protiv nasilja, diskriminacije, rasizma i huliganizma u Europi”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.