(FOTO) Prva HNL: Nogometaši Gorice svladali Istru 1961 s 4:1

Foto: fah

U dvoboju 33. kola Prve HNL u Velikoj Gorici su nogometaši Gorice svladali Istru 1961 s 4-1 (0-1) i ostali u utrci za Europu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puljani su ostali s igračem manje u 23. minuti kada je izravni crveni karton dobio Markus Pavić. Gosti, koji se bore za ostanak, nisu se predavali, pa je u 31. minuti Ganac Obeng Regan iskosa s desetak metara precizno pogodio same rašlje za neočekivano vodstvo Istre. Gorica je izjednačila u 60. minuti kada je Senegalac Cherif N’Diaye iz blizine pogodio mrežu. U 71. minuti uslijedio je preokret jer je mladi Matija Dvorneković zabio za 2-1 udarcem s pet metara pod gredu nakon što je N’Diaye pogodio vratnicu. Na 3-1 povećava Poljak Lukasz Zwolinski na dodavanje Lovrića u 80. minuti, a tri minute kasnije Nigerijac Musa Mohammed udarcem s 30-tak metara šalje loptu u rašlje gostiju za 4-1.

Gorica je peta s 53 boda, koliko imaju i Hajduk i Osijek, koji imaju i utakmicu manje. Istra 1861 je ostala predzadnja s 22 boda, šest manje od Intera.

Pred 1500 gledatelja na Gradskom stadionu sudio je Batinić iz Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci: 0-1 Obeng Regan (31), 1-1 N’Diaye (60), 2-1 Dvorneković (71), 3-1 Zwolinski (80), 4-1 Muhammed (83)

Crveni karton: Pavić (Istra, 23)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.