(FOTO) Rakitić pred Bogom potpisao ‘ugovor života’

Foto: fah

Nakon što je s Barcelonom osvojio trostruku krunu, hrvatski reprezentativac i osvajač ovogodišnje Lige prvaka s Barcelonom Ivan Rakitić, danas se crkveno vjenčao sa svojom izabranicom Raquel Mauri u njezinoj rodnoj Sevilli, gdje je Rakitić proveo tri izvanredne sezone, koje su mu i donijele transfer u Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svečana ceremonija vjenčanja održana je u poznatoj seviljskoj katedrali, u središtu starog grada. Vjenčanje je bilo prilično otmjeno, a po velikoj vrućini koja vlada u Andaluziji Rakitić je stigao u starinskom Rolls-Royceu, dok je  Raquel stigla u elegantnoj kočiji koju su vukla četiri prekrasna konja.

Nakon što su mladenci i pred Bogom izrekli “Da”, izašli su iz katedrale gdje ih je čekao veliki broj fotografa, navijača, turista i slučajnih prolaznika koji su došli pogledati lijepe mladence. Rakitić, iako više nije igrač Seville, kao njezin kapetan ostao je u srcu navijača koji ga i dalje cijene i poštuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan i Raquel upoznali su se prije četiri godine, 2011., nakon što je “Raketa” prešao iz Schalkea u Sevillu. Civilno vjenčanje imali su prije dvije godine, dok je Ivan bio igrač Seville. U međuvremenu su dobili kćer Altheu koja će u srpnju napuniti dvije godine.

Hrvatski nogometaš ostavio je veliki trag u Sevilli. Kao kapetan odveo ju je do naslova Europske lige prošle godine, a potom je prešao u Barcelonu s kojom osvaja i Ligu prvaka. Time je postao prvi nogometaš kojem je uspjelo osvojiti ta dva trofeja zaredom u različitim dresovima.

Nakon ceremonija crkvenog vjenčanja, Ivan i Raquel i njihovi gosti uputili su se na banket koji je priređen u pitoresknoj okolici Seville, u mjestu Gerena. Vjenčanju su, među ostalim, nazočili Rakitićevi prijatelji i poznati nogometaši, Alen Halilović, suigrač iz Barcelone i hrvatske reprezentacije, te mogući novi član Seville, gdje bi mogao stići na posudbu, Argentinac Nico Pareja, Srbin Ivica Dragutinović, Nijemac Piotr Trochowski, Kamerunac Stéphane Mbia te sportski direktor Seville Ramón Rodríguez ‘Monchi’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na vjenčanju, osim Alena Halilovića nema Rakitićevih suigrača iz Barcelone. Istog dana oženio se i Pedro te je veliki broj igrača (oni koji nisu na Copa Americi kao Messi, Neymar, Dani Alves) otišao na njegovo vjenčanje.

Istog dana kad i Rakitić, u brak su sa svojim boljim polovicama uplovili i ovi nogometaši: Koscienly (Arsenal), Varane i Navas (Real Madrid), Llorente (Juventus), Callejon (Napoli), Pedro (Barcelona) i Mignolet (Liverpool).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.