(FOTO) Reakcije iz Dinama nakon burnog finala Kupa u Vinkovcima: ‘Bili smo bolji za taj jedan gol’

Foto: fah

”Mislim da smo za jedan gol bili bolji, a Hajduk je odigrao dobru utakmicu”, izjavio je trener Dinama Nenad Bjelica za HNTV nakon finala nogometnog kupa Hrvatske odigranog u Vinkovcima, u kojem je Dinamo sa 1-0 pobijedio Hajduk i osvojio dvostruku krunu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

“Utakmica je bila napeta, klasično finale Kupa. Nije bilo i nekog lijepog nogometa. Teren je bio spor, pa se nije mogla razviti neka igra. Najvažnije je da je Dinamo na kraju osvojio trofej. Dvije utakmice, dvije pobjede, to je za mene najvažnije. Ovo je trofej našeg kluba, naših navijača, igrača i svih mojih prethodnika”, dodao je Bjelica.

Trener Hajduka Željko Kopić je rekao:

“Nismo uspjeli. Mislim da smo odigrali dobru, hajdučku utakmicu. Dinamu čestitam na trofeju. Napravili smo sve što je u našoj moći. U zadnjih deset minuta smo preuzeli maksimalni rizik, ali nismo uspjeli zabiti gol.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac pobjedničkog pogotka bio je švicarski reprezentativac Mario Gavranović kojemu je ovo drugi trofej s Dinamom, ali već četvrti u Hrvatskoj, nakon dvostruke krune s Rijekom prošle sezone.

“Bila je teška utakmica. Mislim da smo bili bolja momčad tijekom cijele utakmice i zasluženo osvojili trofej”, rekao je Gavranović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.