(FOTO) Rijeka ponovno kiksala na Rujevici, Osijek u derbiju ovojio bod

Foto: fah

U derbi-susretu 7. kola Prve HNL u Rijeci su nogometaši Rijeke i Osijeka igrali 1-1 (0-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Derbi na Rujevici okončan je u borbenoj igri bez pobjednika, a Osijek se još jednom pokazao neugodnim protivnikom za Riječane.

Rijeka je povela u 57. minuti golom Brazilca Hebera koji je uklizao na ubačaj Pavelića i ugurao loptu u mrežu, a strijelac Heber se pritom i ozlijedio te je napustio igru. Osječani su izjednačili u 64. minuti kada je Petar Bočkaj iznenadio vratara Slugu iz slobodnog udarca iskosa s 20 metara.

Vodi Dinamo s 17 bodova, Osijek je drugi s 14, a Rijeka dijeli treću poziciju s Lokomotivom s po 13 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred 5000 gledatelja na stadionu Rujevica sudio je Jović iz Zagreba.

Strijelci: 1-0 Heber (57), 1-1 Bočkaj (64)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.