(FOTO) Rukometaši se vratili u Hrvatsku: Evo što su poručili!

Foto: fah

Hrvatski rukometaši su se vratili, a iako je osvojeno četvrto mjesto na svijetu i tako premašen cilj uoči turnira – četvrtfinale, na njima je sve to ostavilo traga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Željko Babić nije se zadržavao.

Vidljiva je bila tuga, jedan od njih je bio i Zlatko Horvat, koji je priznao da će ga onaj sedmerac u zadnjoj sekundi protiv Norveške još dugo pratiti.

”Izbornik je cijeli turnir reprezentaciju vodio profesionalno. Ne znam, možda ta zadnja utakmica. Ne želim govoriti u ime suigrača, ali mogu u svoje ime. Babić ima moju podršku”, kazao je Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”S obzirom na sve što nam se dogodilo, mislim da možemo biti ponosni. Žao mi je što je nedostajalo malo sportske sreće da to bude još ljepše. Što se tiče onog sedmerca, dobio sam podršku od cijele Hrvatske, ne samo od suigrača. Hvala vam svima. Nakon utakmice s Norveškom uspio sam malo odspavati, ne puno, ali nešto jesam. Sreća da je već drugi dan bila utakmica protiv Slovenije pa sam se morao koncentrirati na nju. Ali, da će me taj sedmerac pratiti još dugo, hoće”, dodao je.

Progovorio je i Ivano Balić, koordinator muškog rukometa. “Ja sam odgovoran za rezultat, naravno. Nisam razgovarao s predsjednikom Saveza i ne znam što mogu očekivati sutra. Ne očekujem ništa, sutra ćemo svi saznati kad odluče”, poručio je.

“Mi, stožer i igrači znamo što je bilo tamo i što smo napravili. Ja se braniti neću jer se nemam od čega braniti. Ponosan sam na igrače”, dodao je Balić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.