(FOTO) Uvjerljiva pobjeda vaterpolista Mladosti u 2. kolu Lige prvaka

Zagreb, 19.10.2019 - Utakmica 2. kola B skupine vaterpolske Lige prvaka Mladost - Dinamo Tbilisi. foto HINA/ Daniel KASAP/ dk

Vaterpolisti zagrebačke Mladosti u subotu su u 2. kolu skupine B Lige prvaka na svom bazenu uvjerljivo svladali autsajdera Dinamo iz Tbilisija sa 21:11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodeći u skupini B je Ferencvaros sa šest bodova, a Mladost, Pro Recco, španjolska Terrassa i OSC Budimpešta po tri, s tim da Mladost ima utakmicu više.

Dubrovački Jug AO upisao je i drugu pobjedu u skupini A Lige prvaka, svladavši u Gružu španjolsku Barcelonetu 15:13. Vaterpolisti splitskog Jadrana su u 2. kolu osvojili prvi bod, odigravši na svom bazenu 12:12 protiv Spandaua 04 iz Berlina.

U skupini A Jug, grčki Olympiakos i mađarski Szolnoki imaju maksimalan učinak, odnosno po šest bodova, a splitski Jadran je šesti sa jednim bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.