(FOTO, VIDEO) Vatreni odradili trening: Strinić normalno trenirao, Kovačić nizao krugove

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je i drugi trening u Sočiju gdje će u subotu igrati susret četvrtfinala svjetskog prvenstva protiv domaćina Rusije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najvažnija vijest je povratak Ivana Strinića na teren, dok je Mateo Kovačić radio po posebnom programu.

Strinić je u susretu osmine finala protiv Danske zamijenjen u 81. minuti zbog zatezanja mišića, nakon čega je propustio jučerašnji trening iz predostrožnosti. Međutim, danas se vratio vježbanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučerašnji trening je propustio i Mateo Kovačić, a veznjak Real Madrida je danas trenirao po posebnom programu i pitanje je hoće li biti posve spreman za četvrtfinale.

Podsjetimo, Kovačić je protiv Danske nezgodno pao na rame i strahovalo se kako bi za njega prvenstvo moglo biti gotovo. No, pregled srećom, nije pokazao nikakve koštane ili tetivne ozljede ramenog zgloba. Uslijedile su terapije, a danas se vratio na teren lagano trčkarajući oko terena.

Hrvatska će u Adleru trenirati i u četvrtak, potom će u petak isprobati travnjak Olimpijskog stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboj protiv Rusije je na rasporedu u subotu, 7. srpnja s početkom u 20 sati po hrvatskom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.