(FOTO, VIDEO) ICC: Real pobijedio Arsenal na jedanaesterce, Kovačev Bayern bolji od Milana; igrali Modrić i Strinić

epa07736309 Real Madrid defender Daniel Carvajal (L) in action against Arsenal forward Alexandre Lacazette (R) during the first half of the International Champions Cup (ICC) soccer match between Real Madrid and Arsenal at FedEx Field in Landover, Maryland, USA, 23 July 2019. EPA/ERIK S. LESSER

Nogometaši Real Madrida nadoknadili su dva pogotka zaostatka i sa 3-2 (0-2, 2-2) pobijedili na jedanaesterce Arsenal u utakmici International Champions Cupa odigranoj u predgrađu Washingtona, dok je Bayern sa 1-0 nadigrao Milan u Kansas Cityju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal je poveo sa 2-0 pogocima Lacazettea (10) i Aubemayanga (24), ali je Real u drugom poluvremenu izjednačio golovima Balea (56) i Asensia (59), koji su obojica ušli u igru na početku drugog poluvremena. Bale je zamijenio Hazarda, a Asensio Benzemu.

U raspucavanju je Baleu vratar Martinez obranio jedanaesterac, ali su kod Arsenala Monreal i Burton bili neprecizni, dok je Xhaki Curtois obranio pokušaj udarca po sredini gola pa su Madriđani odnijeli dodatni bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić je bio u početnoj postavi Reala i igrao do 65. minute.

Na ljestvici je Arsenal i dalje vodeći sa 7 bodova iz tri utakmice, a drugi je Bayern sa 6 bodova.

Bavarcima je drugu pobjedu donio Leon Goretzka koji je u trećoj minuti sučevog dodatka u prvom poluvremenu postigao jedini pogodak u dvoboju s Milanom. Za talijansku momčad cijelu je utakmicu odigrao Ivan Strinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Arlingtonu je Atletico tek nakon raspucavanja pobijedio meksičku Guadalajaru, nakon što u osnovnom dijelu utakmice nije bilo pogodaka. Meksikanci su od 24. minute igrali s igračem više, jer je Atleticu isključen Marcos Llorente, zbog povlačenja Vege, kad je ovaj krenuo sam prema vratima Madriđana.

Od 13.30 sati u Nanjingu će igrati Juventus protiv Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.