(FOTO, VIDEO) Ivan Rakitić trenirao s Justinom Bieberom, glazbenom zvijezdom oduševljeni Messi, Neymar, Suarez…

Foto: Instagram

Planetarno popularna mlada glazbena zvijezda Justin Bieber nedavno je posjetila Zagreb, u glavnom Hrvatskom gradu odradio je koncert, a onda i trenirao i družio se s hokejašima Medveščaka. Bieber je posjetio i momčad Barcelone te su ga igrači španjolskog prvaka oduševljeno dočekali i fotografirali se s njim. Naravno, učinio je to i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

@neymarjr @rafinhaaa93 and Justin Bieber ? #selfiefcb #justinbieber #neymar #rafinha #football #igersfcb #fcbarcelona

A photo posted by FC Barcelona (@fcbarcelona) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popularni Justin Bieber, koji je nedavno posjetio Zagreb, u kojem je odradio koncert, a onda i tulumario pa i trenirao s hokejašima Medveščaka, posjetio je momčad Barcelone.

Un placer conocerte A pleasure to meet you #justinbieber

A photo posted by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bilo mi je zadovoljstvo upoznati te”, napisao je Rakitić ispod fotografije s Justinom Bieberom, fotografiju je objavio na svom Instagram profilu.

Popularna kanadska glazbena zvijezda tijekom druženja s nogometašima Barcelone zaigrala je nogomet, Bieber se solidno snalazi s loptom. Inače, s Bieberom su se fotografirali i najpopularniji i najskuplji igrači Barcelone, Messi, Neymar te Suarez, Neymar je veliki Bieberov obožavatelj budući kako je Bieber ovo ljeto ugostio Neymara u jednoj od svojih vila.

Impossible to dribble this defender …

A photo posted by Nj ?? ? neymarjr (@neymarjr) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.