(FOTO, VIDEO) Kovačev Bayern izgubio od Cityja, Liverpool svladao United, Barcelona odnijela pobjedu protiv Tottenhama

Foto: fah

Nogometaši Liverpoola s visokih su 4-1 porazili Manchester United u pripremnoj utakmici odigranoj u noći sa subote na nedjelju po srednjoeuropskom vremenu pred više od 100.000 gledatelja na stadionu Michigan u Ann Aboru, predgrađu Detroita, dok je u Miamiju Manchester City preokretom došao do 3-2 pobjede nad Bayernom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool je dva pogotka postigao iz kaznenih udaraca, za 1-0 realizator je bio Mane u 28. minuti, a za 3-1 pogodio je Ojo u 74. minuti. Sturridge je u 66. minuti postigao pogodak za 2-1 na asistenciju Xherdana Shaqirija, a švicarski je reprezentativac svoju odličnu predstavu začinio u 82. minuti, kad je ‘škaricama’ postigao gol za konačnih 4-1.

Jedini pogodak za Manchester United postigao je Brazilac Andreas Pereira pogodivši gornji desni kut iz slobodnog udarca sa 25 metara u 31. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to treći nastup Liverpoola u sklopu International Champions Cupa (ICC) i druga pobjeda, dok je United u svojoj drugoj utakmici doživio prvi poraz.

Manchester City je u trećem nastupu stigao do prve pobjede, iako je Bayern vodio sa 2-0 nakon samo 24 minute dvoboja odigranog na Hard Rock stadionu u Miamiju. Strijelci za momčad Nike Kovača bili su Shabani (15) i Robben (24). Uslijedio je preokret engleskog prvaka, a započeo ga je Bernardo Silva pogotkom u posljednjim trenucima prvog poluvremena. Do kraja dvoboja Svena Ulreicha su još svladali Nmecha u 51. minuti i Bernardo Silva u 70. minuti, koji je svojim drugim pogotkom donio pobjedu momčadi Pepa Guardiole.

U dvoboju Barcelone i Tottenhama, odigranom na Rose Bowlu u Padaseni, pobjednik je odlučen jedanaestercima, u kojima su se preciznijima pokazali igrači španjolskog prvaka. Barcelona je vodila 2-0 pogocima El Haddadija (15) i Arthura (29), a Tottenham je izjednačio golovima Sona (73) i N’Koudoua (75). U izvođenju jedanaesteraca svih pet Barceloninih izvođača bili su precizni, dok je Jasper Cillessen obranio udarac Georgioua. Pobjednički penal realizirao je Brazilac Malcom, kojemu je to bio prvi nastup za Barcelonu, nakon prijelaza iz Bordeauxa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.