(FOTO, VIDEO) Novi gol nezadrživog Hrvata: Ante Rebić zabio za Milan u remiju na gostovanju kod Fiorentine

Foto: fah

Nogometaši Milana su kao gosti u sklopu 25. kola talijanske Serie A remizirali 1:1 protiv Fiorentine. Milan, vidljivo je, igra sve bolje, baš kao i Ante Rebić. Naime, strijelac vodećeg gola za Milan bio je hrvatski reprezentativac, preporođeni Ante Rebić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvat je imao priliku u prvom dijelu kada je u 17. minuti pucao neometano glavom, no, njegov je udarac završio u rukama golmana Fiorentine Dragowskog. Ono što Anti nije pošlo za nogom u prvom dijelu je u nastavku utakmice. Naime, Rebić je iskoristio neopreznost obrane domaće momčadi te je pucao s ruba kaznenog prostora, lopta se na putu do gola odbila od obrambenog igrača domaće momčadi te je prevarila golmana.

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Sretan pogodak Ante Rebića za vodstvo, koje Milan ipak nije uspio pretvoriti u pobjedu, iako je u jednom trenutku imao igrača više.  Podsjetimo, to je sedmi gol Ante Rebića ove sezone za Milan, od toga čak šest ih je zabio u Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, vratimo se utakmici, naime, u 62. minuti je isključen igrač domaćih Dalbert, no, Fiorentina i s igračem manje izjednačava golom Pulgara. Gol je pao u 86. minuti a postignut je iz jedanaesterca.

Zbog crvenog kartona hrvatski reprezentativac, Milan Badelj, nije igrao za Fiorentinu, koja je ostala na 13. mjestu s osvojenih 29 bodova. Milan je skočio na sedmo mjesto i ima 36 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.